Untamed Giant Panda er en favoritt blant de flere spilleautomatene i Untamed-serien – fullstappet med gode funksjoner som får blodet til å bruse. Denne tilsynelatende tradisjonelle spilleautomaten er langt ifra tradisjonell, og inkluderer hele 243 måter å vinne på. Du vil garantert måtte holde deg fast for å ikke falle av stolen, da denne spilleautomaten vil overraske med store gevinster mye søtere enn spillets maskot, nemlig Kina sine ikoniske kjempepanda.

På Untamed Giant Panda er gevinstlinjene fjernet fullstendig, hvor et simpelt tre-på-rad lignende system kalt for «243 Ways» har tatt over. I dette spillet er målet å få tre like symboler fordelt på tre tilstøtende hjul, slik at du til slutt ender opp med hele 243 forskjellige måter å vinne på. Dette fører til heseblesende spenning som Untamed Giant Panda gir deg på et sjeldent høyt nivå.

Innsatslinjer og innsatsmetoder

Untamed Giant Panda er utenom spillets juvel – nemlig 243 Ways-systemet – et ganske tradisjonelt spill med tanke på innsatsmuligheter. Myntstørrelsen vil variere mellom 0,01 og 0,20 etter eget ønske, i tillegg til en maks innsats på 15 mynter. Maks innsats er på 90 mynter, noe som kanskje ikke er all verdens, men du vil uansett kunne vinne så mye som 90 000 mynter med litt flaks.

Tema

Untamed Giant Panda er satt til hjertet av Kina, og den søte kjempepandaen ikonisk for Kina er spillets maskot. Atmosfæren er beroligende, selv med musikk i relativt høyt tempo, da spillet er satt til en frodig og grønn regnskog. Fra første stund kan du få følelsen av å utforske den tilsynelatende stille skogen i håp om å finne skatter og pandaer. Grafikken er vel gjennomført og temaet godt sammensatt.

Spilleautomatens funksjoner

Untamed Giant Panda er en femhjuls spilleautomat med tre forskjellige rader, som på grunn av 243 Ways-systemet tilbyr store gevinstmuligheter. Untamed Giant Panda-symbolet fungerer som spillets wild-symbol, og er støttet av en funksjon kalt for «Collect a Wild». Etter du har samlet fire forskjellige wild-symboler på et hjul, vil disse dekke hele hjulet i fire runder, og vil øke vinnersjansene kolossalt. Er du heldig vil du kunne dekke flere hjul samtidig!

Symbolene du oftest vil møte på er bokstavene A, K, Q og J, samt tallet 10, hvor disse symbolene ser ut til å være innrisset i stein. I tillegg til disse finnes tre portretter av pandaer og en vakker fjellside med symboler du vil møte på. De fire sistnevnte er spillets mest verdifulle symboler, kun slått av spillets scatter- og wild-symboler. Spillets RTP er på hele 96,4 % – altså mer enn akseptabelt.

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjonene på Untamed Giant Panda er det som vil få folk flest til å holde seg interessert i lang tid. Spillet har tre forskjellige bonusfunksjoner, i tillegg til flere andre godbiter. Blant annet finner du den spesielle Collect a Wild-funksjonen. Untamed Giant Panda kan skryte av scatter-symboler som vil kunne tilby gratisspinn en gang iblant, da disse symbolene vil snike seg inn på hjulene oftere enn du tror.

Spillets scatter-symboler er støttet av en funksjon kalt for Lucky Nudge – og fører til at scatter-symboler som er akkurat utenfor hjulene vil ha muligheten til å snike seg med. Disse vil regne som én eller flere av symbolene nødvendig for å få ti gratisspinn. Gratisspinn vil ikke kunne re-aktiveres under selve gratisspinnene, men alle wild-symbolene du støter på vil forbli gjennom absolutt alle gratisspinnene og dermed kunne gi deg en massiv gevinst.

Den siste funksjonen som får Untamed Giant Panda til å skille seg ut er en renovert «Your Gamble»-funksjon, og dette er en funksjon kjent fra tidligere spilleautomater i Untamed-serien. Her har du mulighet til å satse gevinstene dine, justere dine egne odds og gevinst-størrelsen, samt å sikre halvparten av din egen innsats. Dette er en funksjon som gir spilleren mange muligheter og stor frihet med tanke på egen gevinst.

Fordeler

Untamed Giant Panda er et spill med mange gode bonusfunksjoner og unik spillmekanikk. Selv for en nybegynner vil disse funksjonene være lette å få oversikt over, da de er brukervennlige og intuitive. Spillets funksjoner og spillmekanikk vil kunne gi deg stor spenning – nok til å holde deg underholdt uansett hvor heldig du er. Spillets grafikk er også verdt å nevne, da den er imponerende med tanke på spillets utgivelsesdato.

  • Gode funksjoner og unik spillmekanikk
  • Flere spennende bonusfunksjoner
  • God grafikk

Ulemper

Selv en imponerende spilleautomat som Untamed Giant Panda har sine ulemper. Med tanke på spillets lanseringsdato er det flere småting som kunne blitt forbedret for en bedre opplevelse; skarpere grafikk og design som passer nåtiden hadde vært en bonus. Verdt å nevne er også spillets gratisspinn, som for noen kan føles tomme for innhold eller vanskelige å aktivere – her er det selvfølgelig ikke noe annet som betyr noe enn flaks.

Oppsummering

Untamed Giant Panda er et tilskudd til Untamed-serien som nesten kun kan applauderes. Spilleautomaten er for mange perfekt, da den inkluderer flere gode bonusfunksjoner samt unik spillmekanikk du kun vil se i Untamed-serien. Spillet begynner å bli gammelt, men kommer til å bli satt pris på av spillere verden over i lang tid fremover, hvor det fortsatt konkurrerer mot dagens nyutgivelser. Untamed Giant Panda er en folkefavoritt som definitivt fortjener et forsøk.

June 2021
M T W T F S S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30