Liker du rockebandet KISS? Da har du kommet til riktig sted. På denne spilleautomaten kan du få høre dine favorittsanger av KISS, samtidig som du kan vinne store gevinster. Williams Interactive har nemlig laget et spill om rockelegendene i KISS, hvor du kan få oppleve de fantastiske konsertene av denne rockegruppen. Musikken er ekte, og symbolene du kan spinne fram er inspirert av dette rockebandet. WMS har lagt alt til rette for at du skal få en fantastisk spilleopplevelse med denne automaten.

Om KISS

På spillet KISS fra WMS vil du få oppleve fine konserter fra dette fantastiske rockebandet. På spilleautomatens ti hjul kan du spinne fram forskjellige symboler av medlemmene i bandet, gitarer og de tradisjonelle kortstokk-symbolene. Det som er med spill fra WMS, er at de er brukervennlige og for så vidt enkle å bruke. Du kan finne myntstørrelsen og myntverdien nederst til venstre på skjermen. Myntverdien og myntstørrelsen kan du justere fra lav til høy innsats, alt ettersom hvor mye du ønsker å spille for.

Noe av det som gjør denne spilleautomaten unik, er at den har veldig mange gevinstlinjer og hjul. Det er 100 gevinstlinjer og fem hjul, fordelt på fire rader. Dette kan gjøre det litt vanskelig for deg som er nybegynner, men vi skal forsøke å forklare deg på best mulig måte hvordan spillet fungerer. Det første du burde vite, er at den har to forskjellige spilleskjermer. Den første skjermen har 20 gevinstlinjer, mens den andre har 80 gevinstlinjer. Dette er noe som er utradisjonelt og som du burde teste ut.

Innsatsmuligheter og gevinstlinjer

For å spille på denne spilleautomaten, må du bestemme deg for hvor mye du vil spille for. Nå vet du hvor dette befinner seg, og myntverdien du kan satse er én mynt per linje. Videre så kan du justere myntstørrelsen fra 0,01 til fem mynter per gevinstlinje. Dette gjør at du kan satse lavt eller høyt, og derfor passer spillet til enhver lommebok.

Når det kommer til gevinstlinjene, så er det noe uvanlig oppsett. Det er faktisk to spilleskjermer med forskjellige antall gevinstlinjer på hver og en av dem. På den første er det 20 gevinstlinjer og på den andre er det 80 gevinstlinjer. Når det gjelder hvor mye du kan satse, så kan du satse fra 1 krone til 2 500 kroner per spinn.

Rocka symboler

Som sagt så benytter ikke dette spillet det vanlige oppsettet. Symbolene du kan spinne fram er kortstokk-symbolene fra J til A. Disse kan du få 0,50 mynter for. Det neste symbolet du kan spinne fram er en gitar, som vil gi deg 0,75 mynter. KISS-logoen vil gi deg det samme. Det neste symbolet er av bandmedlemmet Ace Frehley, som du vil kunne få 0,100 mynter for.

Det neste symbolet er av Gene Simmons’ tunge, som du også kan få 1,00 mynter for. Videre så har vi et symbol av Gene Simmons i person, som du kan få 2,00 mynter for. Deretter er det et symbol av Paul Stanley, som vil gi deg 2,50 mynter. Symbolet av bandmedlemmene som står sammen, fungerer som wild-symbol og har ingen gevinst når du får dette symbolet.

Bonusfunksjoner

Nå har vi sett på de ordinære symbolene i spilleautomaten KISS. Bli med videre, så skal vi se på bonusfunksjonene og de spesielle symbolene.

For å hjelpe deg på veien mot de store gevinstene, så har spilleautomaten KISS mange bonusfunksjoner og spesielle symboler. Den første du må være oppmerksom på, er symbolet av alle bandmedlemmene sammen. Det fungerer som wild-symbol og vil erstatte alle symbolene du måtte mangle på hjulene, utenom scatter-symbolet. Symbolet har som sagt ikke noe gevinst i seg.

Det tar oss videre til scatter-symbolet, som vil gi deg opptil 20 gratisspinn og en tyvedobling av gevinstene dine. Du kan få dette hvis du får fem av disse symbolene. Scatter-symbolet er selve KISS-ikonet. Hvis du får tre av dette symbolet, vil du få åtte gratisspinn og en fordobling av gevinstene dine.

Hvis du skulle få fire av dette symbolet, vil du kunne få 15 gratisspinn og en firedobling av gevinstene dine. Den neste bonusfunksjonen er noe som heter «nudging wild». Den vil komme på det første, tredje og femte hjulet. Disse vil ikke bare «nudge» hjulene horisontalt, men vil også kunne gjøre det vertikalt, noe som gjør dette til en veldig bra funksjon.

Sammendrag

Hvis dette bandet er ditt favorittband, eller du bare liker musikken og kostymene deres, så er dette spillet midt i blinken for deg. Spilleautomaten KISS fra Williams Interactive vil la deg få høre de fantastiske sangene, og mimre tilbake i tid med alle symbolene av bandmedlemmene. Det er utrolig mange gevinstlinjer, og kanskje litt vanskelig å holde øye med alt, men jammen er dette spillet morsomt å spille.

Det som er negativt er grafikken og animasjonene, som ikke holder topp karakter. Det er også litt uvanlig å ha to forskjellige spilleskjermer. Test det ut før du begynner å spille med penger. Videre er det vanskelig å få gratisspinn og bonusfunksjoner. La ikke dette hindre deg i å teste ut denne kule spilleautomaten, med all den fantastiske musikken fra dette rockebandet. Dette er «Hotter than Hell»!

June 2021
M T W T F S S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30