Jackpot 6000 er en klassisk spilleautomat som virkelig gjør sitt aller beste for å etterligne en fysisk klassisk spilleautomat. Denne automaten har en helt egen plass i Norge fordi den ligner veldig mye på de gamle fysiske spilleautomatene, som tidligere fantes i alle kriker og kroker over hele landet. Versjonen på nett er laget av produsenten NetEnt og er lagt så tett på originalen som mulig.

På denne automaten vil du da ikke finne noen spennende animasjoner, videoer eller andre forvirrende ting. Den er nesten å regne som en simulator med bare funksjoner som skulle kunne ha eksistert i den virkelige verden. Dette gir en helt egen sjarm og opplevelse, som mange nordmenn setter stor pris på. Per i dag er Jackpot 6000 den desidert mest populære automaten i Norge.

Innsatser og gevinstlinjer

Med følelsen av en fysisk automat følger også at innsatsen og gevinstlinjer velges som på en tradisjonell fysisk automat. På Jackpot 6000 velger du helt enkelt hvilken mynt du vil spille med, først ved å trykke på en mynt og deretter bla deg frem til hvor mange gevinstlinjer du vil satse på, med en gammeldags knapp. Gevinstlinjene lyser opp som på en klassisk fysisk automat.

Tema

Temaet for denne automaten er helt enkelt klassiske fysiske spillautomater. Jackpot 6000 følger i fotsporene til fysiske klassikere som Mega Joker og Super Nudge. Denne automaten oppfyller alle forventninger til den som vil drømme seg tilbake til dagene da det var mulig å gå ned til den lokale butikken og spille på en tradisjonell spilleautomat. Men også for den som vil få følelsen av et fysisk casino.

Funksjoner

Jackpot 6000 er i utgangspunktet en enkel automat med tre hjul og tre rader kombinert med fem gevinstlinjer. Symbolene som brukes er klassiske spilleautomat-symboler som bær, klokker, sitroner, stjerner og kirsebær. Ingen overraskelser eller andre nyskapninger her. En fordel med å gjenskape en fysisk automat er faktisk at selve oversikten over tilgjengelige gevinster er plassert lett synlig midt på automaten for den som spiller første gang.

I det vanlige spillet er det egentlig bare å følge med på symbolene på de gevinstlinjene du har valgt og se hva du vinner. De største gevinstene på vanlige symboler er opptil 100. For å få til de riktig store gevinstene må du over på Supermeter og jokere, som vi kommer til snart. Pass på at start-knappen etter gevinst starter Supermeter, hvis du kvalifiserer til det.

Bonuser

Til tross for sin enkle oppbygging, har Jackpot 6000 noen spennende bonusfunksjoner. Vi kan begynne med den enkle kron eller mynt-funksjonen etter at du har fått en vanlig gevinst i spillet. Da kan du velge å utbetale eller overføre til neste bonusfunksjon vi kommer til, eller å spille kron eller mynt for å eventuelt doble gevinsten din. Dette skjer enkelt med to dedikerte fysiske knapper.

Videre har vi den såkalte Supermeter-bonusen, som kommer godt med. Når du vinner på det vanlige spillet, kan du velge å spille videre på Supermeter-funksjonen på toppen av automaten. Dette gir deg anledning til å spille med dobbel innsats mot maksimum innsats i det vanlige spillet. Her kan du oppnå toppgevinsten på 6 000, som du selvfølgelig da kjenner igjen fra navnet på automaten Jackpot 6000.

Det er jokere som du må holde utkikk etter både i det vanlige spillet, men spesielt da også i Supermeter-bonusspillet. Du kan få høye gevinster både på å få mange jokere, men til og med om du bare får to jokere kan du være heldig og få en tilfeldig gevinst på et beløp helt opptil 6 000 der også. Hvis du er på jakt etter de store gevinstene, gå for Supermeter!

Fordeler

Fordelene med Jackpot 6000 hører helt klart sammen med den autentiske og realistiske simuleringen av en ordentlig fysisk spilleautomat. Det er helt enkelt totalopplevelsen av å spille på en fysisk automat som er den store fordelen her. Det gjør også at Jackpot 6000 er lett å begynne å spille på for alle, og spesielt de som kanskje har spilt på en fysisk automat en gang i tiden.

  • Klassisk fysisk automat
  • Enkle knapper og funksjoner

Ulemper

For å finne noen ulemper med Jackpot 6000, er det egentlig bare å snu på poenget at automaten er en realistisk simulering av en fysisk automat. Det gjør selvfølgelig at det finnes en del begrensninger som ikke gjelder videoautomater. For eksempel er det et begrenset utvalg symboler, og knappene på automaten er begrenset av den fysiske formen med hva som fremstår som redundante knapper på nett.

Oppsummering

Jackpot 6000 er en klassiker og på mange måter den originale norske spilleautomaten. Det er mulig at noe av nostalgien rundt denne typen fysiske spilleautomaten blir borte etter hvert, men enn så lenge holder Jackpot 6000 stand. Det er noe befriende enkelt med en spilleautomat som lar seg begrense av fysiske knapper og hjul. Skal du prøve en klassisk automat, er Jackpot 6000 et godt valg.

June 2021
M T W T F S S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30