Great Blue er en undervannsopplevelse av de sjeldne. Her kan du prøve deg på Playtechs enkle, men brukervennlige spilleautomat. Temaet er lekent, med symboler du lett kjenner igjen fra et besøk på stranden. Fargene er harmoniske sammen, og musikken er akkurat slik du hadde forestilt deg under vannet. Dette er en spilleautomat som kan spilles igjen og igjen – spilleren sjarmeres raskt. Hvis du vil få litt mer informasjon om spilleautomaten Great Blue, anbefaler vi deg å lese videre. Vi skal undersøke alle aspekter ved spillet.

Om Great Blue

Det er Playtech som står bak denne spilleautomaten. Dette er en av de mest legendariske leverandørene av spill og programvare i bransjen, så du kan regne med at du får mye moro med Great Blue. Spilleautomaten har en RTP på hele 96,03 %, noe som gjør at det er stor sjanse for gode gevinster. Spilleautomaten kom ut i 2013 og har vært populær siden. Du kan spille spilleautomaten på nesten alle casinoer som tilbyr spill fra Playtech. Dette er en spilleautomat du ikke kan gå glipp av.

Før du begynner å spille Great Blue anbefaler vi deg å sette deg inn i reglene. Disse er relativt enkle, men for at du lettere skal ha mulighet til å følge med, så er det alltid lurt å sjekke utbetalingstabellen. Du kan faktisk også prøve denne spilleautomaten gratis, noe som gjør det lettere å finne ut av om denne spilleautomaten er noe for deg. Men hvorfor ville den ikke være det? Animasjoner som plasker, gode gevinster og sommerlig musikk. Er ikke dette noe alle liker?

Innsats, gevinstlinjer og vinnermuligheter

Great Blue har fem hjul fordelt på tre rader. Du har 25 gevinstlinjer å boltre deg på, noe som gir mange gevinstmuligheter. Følg med på de spennende lydene som kommer opp når du bestemmer din innsats. Lydene blir faktisk enda mer spennende når du bestemmer deg for å spille hjulene. Musikken kan få deg til å slappe av og bare kose deg mens du spiller.

Du kan selv velge hvor mange gevinstlinjer du ønsker å spille på, fra 1–25. I tillegg til dette kan du valgfritt justere innsatsen din per gevinstlinje. Denne kan justeres fra 0,01 til 2, noe som betyr at du totalt kan satse alt mellom 0,01 og 50 mynter. Med spillets RTP på 96,03 %, er det absolutt sjanse for å vinne noen gode gevinster underveis.

Symbolene er hentet fra sjøen

Det finnes en rekke maritime symboler på spilleautomaten Great Blue. Dette inkluderer sjøstjerner, sjøhester, haier og østers. I tillegg tilbyr spilleautomaten de vanlige symbolene som du ofte finner på denne typen automater, nemlig 10, J, Q, K og A. Disse kortsymbolene kan selvsagt også hjelpe deg på vei til en ordentlig god gevinst, men det er wild- og scatter-symbolene du bør være på utkikk etter.

Symbolene som du ser i spillet stikker seg ut fra den blå bakgrunnen. Designet passer ypperlig til symbolene som du ser på skjermen. De lavest rangerte symbolene er selvsagt 10, J, Q, K og A. De høyest rangerte symbolene inkluderer de sjørelaterte symbolene, som for eksempel hvalen. Den er wild-symbolet og kan erstatte alle symbolene i spillet bortsett fra scatter-symbolet, for å forme vinnende kombinasjoner.

Bonusfunksjoner

Det finnes et par spesialfunksjoner på Great Blue. Disse gjør veien mot de store gevinstene litt lettere!

Great Blue har en rekke spennende funksjoner. Her finner du wild-symboler, scatter-symboler og ikke minst gratisspinn-bonuser tilgjengelig. Den rosa østersen er scatter-symbolet i spillet. Denne kan hjelpe å forme scatter-gevinster. Hvis du får tre eller flere av denne hvor som helst på hjulene, vil du automatisk aktivere gratisspinn-funksjonen. Du vil også få en multiplikator på 2x.

Når du har aktivert gratisspinn-runden, vil du måtte velge to av fem skjell. Disse kan gi deg gratisspinn og/eller multiplikatorer. Du kan vinne multiplikatorer på opptil 15x, eller du kan vinne så mye som 33 gratisspinn. Hvis du får ytterligere tre scatter-symboler, vil du aktivere funksjonen på nytt, og få ekstra spinn tilsvarende de allerede aktiverte spinnene.

Hvis du tenker at dette er din lykkedag, anbefaler vi deg også å prøve deg på Great Blue-sin gamble-funksjon. Hvis du greier å gjette fargen på det neste kortet som blir trukket, kan du doble innsatsen sin. Du kan samle gevinstene når du enn vil, og dra tilbake til hovedspillet. Du kan doble dine gevinster helt opptil 10 000 kroner.

Oppsummering av Great Blue

Great Blue er en spennende spilleautomat som det er lett å bli glad i. Du kan kose deg med funksjoner som virkelig gir deg en deilig undervannsfølelse. Vi liker spesielt godt det faktum at spillet har en funksjon du ikke finner på alle spilleautomater, nemlig gamble-funksjonen. At du kan vinne 10 000 mynter også imponerende. Automaten kan utvilsomt gi deg litt ekstra variasjon og spenning underveis.

Great Blue er en spilleautomat som ser bra ut og er spennende. Her får du virkelig smaken på god grafikk og koselige lydeffekter. Du trenger ikke å dra til stranden (og du trenger heller ikke å bli solbrent), du kan bare spille Great Blue. Videoautomaten tilbyr deg gode gevinster og spennende funksjoner. Hva mer kan du ønske deg fra en moderne spilleautomat?

June 2021
M T W T F S S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30