Rangert som nummer fem blant de mest spilte spilleautomater på nett, er Gonzo’s Quest definitivt en stor inntektskilde for spillprodusenten NetEnt. Spillet ble produsert i 2011, og har siden den gang tronet høyt i popularitet blant spillere. Men hva er det som gjør denne spilleautomaten så interessant? Da den ble lansert hadde den en rekke originale funksjoner. De har i senere tid blitt kopiert av andre utviklere, men spillene har aldri oppnådd like stor suksess som originalen. Her kan du forvente deg et spill som leverer spenning og gevinster.

Om Gonzo’s Quest

Selve oppsettet er noe de fleste kjenner igjen. Her har vi fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Dette er et ganske vanlig oppsett fra NetEnt, men det som gjør det spesielt er hvordan spillet er lagt opp når du får en gevinst. Da har du nemlig en ekstra sjanse hver eneste gang du lander en vinnende kombinasjon i dette spillet. I tillegg får du multiplikatorer, som øker for hver påfølgende gevinst i rad. Denne funksjonen kalles Avalanche og var noe helt nytt da Gonzo’s Quest ble lansert.

Temaet i Gonzo’s Quest er en eventyrer som ender opp i Mellom-Amerika i aztekernes rike. Her er han på jakt etter den tapte byen Eldorado, som er laget av gull. I selve spillet er det flere gudebilder fra aztekerne som representerer symbolene i spillet. Disse er inngravert på mursteiner, som raser nedover hjulene og knuses hver gang du treffer en vinnende kombinasjon. Når symbolene fra gevinstlinjen forsvinner, ramler nye symboler inn på hjulene. Dette gir deg en ekstra sjanse til å lande enda flere gevinstlinjer.

Innsats og gevinster

For å spille Gonzo’s Quest, må du først velge innsats. Her har du det tradisjonelle oppsettet fra NetEnt med myntinnsats og nivå. Dette gir deg flere muligheter for å justere innsatsen din i små trinn. Du kan satse fra 20 til 100 kroner per spinn. Får du flere gevinstlinjer i ett spinn, er det den linjen som gir høyeste gevinst som utbetales.

Spillet har totalt 11 symboler, og du må ha minst tre like i en gevinstlinje for å få utbetalt gevinst. Lavest utbetaling i spillet er 1x innsats og høyeste 15x. Du kan maksimum få utbetalt 62 500 mynter på Gonzo´s Quest. Ganger du det med maksimum myntverdi, blir summen veldig stor. Tilbakebetalingsprosenten er på 96 %, som er ganske midt på treet.

Symboler

De symbolene du støter oftest på er ni forskjellige utskjæringer av gudebilder. Den med høyest verdi er utført i sølv, og prydes med øredobber og øyne i gull, og kan gi opptil 2 500 mynter om du lander fem av disse i en gevinstlinje. Her er det store muligheter for gevinst selv uten bonusfunksjoner og multiplikatorer. Symbolet med lavest verdi utbetaler 3 mynter ved tre like.

Du har også to andre symboler i spillet som kalles «Free fall» og «wild». Wild-symbolet er et stort spørsmålstegn, mens Free fall-symbolet er en gylden stein med enda et gudebilde. Symbolene er veldig detaljerte og lekkert laget til. Steinblokkene, som gudebildene er inngravert på, ser veldig realistiske ut. De har tydelig brukt mye tid på å gi dette spillet et særegent utseende.

Eventyrlige bonusfunksjoner

Den mest karakteristiske bonusfunksjonen for dette spillet er «Free fall»-funksjonen. Denne oppstår hver eneste gang du får en vinnende kombinasjon. Får du opptil fire vinn etter hverandre, kan du få multiplikatorer på hver eneste gevinst. Andre gevinst gir 2x gevinsten, tredje gir 3x og fjerde gir hele 5x gevinst.

Som nevnt tidligere, er det også et eget Free fall-symbol i spillet. Får du tre av disse i en gevinstlinje, blir du belønnet med 10 Free fall. Her ramler det nye symboler inn på hjulene for hvert eneste spinn. Men det er ikke lett å trigge denne funksjonen, da du må ha et av symbolene på hjul 1, 2 eller 3.

Wild-symbolet i spillet erstatter alle andre symboler, bortsett fra Free fall-symbolet i en vinnende kombinasjon. Får du for eksempel tre gudebilder og et wild-symbol, får du utbetalt som fire like i denne gevinstlinjen. Wild-symbolet utbetaler ingenting om du får flere av dette symbolet i en gevinstlinje, men til gjengjeld dukker den ofte opp på hjulene.

Som du ser er det flere funksjoner i spillet som hjelper deg til å enten få mer ut av gevinstene eller gi deg ekstra sjanser uten at du betaler for dette. Du kan også få flere Free fall i en Free fall-runde, og øke sjansene dine ytterligere for å få gevinst i spillet.

Oppsummering

Gonzo’s Quest er et veldig populært spill på nett, og med god grunn. NetEnt leverer strålende grafikk og topp kvalitet på lyd og effekter i spillet. Dette er et spill du kan sitte i timevis med uten at du føler at det blir for kjedelig i lengden. Her finner du mye variert spill, og Gonzo selv er med i spillet og jubler for hver seier på hjulene.

Det som imidlertid trekker noe ned er Free fall-symbolet, som er veldig vanskelig å få landet i en gevinstlinje. Men når du først har fått tak i det, så får du flere sjanser på Free fall etter hver eneste gevinst i hovedspillet. Prøv Gonzo’s Quest gratis på nett i dag! Her er det gode sjanser for storartet underholdning og påfyll på spillekontoen.

June 2021
M T W T F S S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30