Funny Money er en klassisk, spennende, underholdende og enkel spilleautomat å forholde seg til. Dette er en spilleautomat som kommer fra spilleverandøren NextGen Gaming, og den ble gitt ut i 2013. Det er en relativt ny automat, og samtidig er den enkel å forholde seg til, og passer for både nye og mer erfarne spillere. Automaten har fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer. Det er symboler som penger og verdier på hjulene, og også det motsatte – ting som kan koste penger, som en kasse øl og krevende, lekre damer.

Om Funny Money

Du kan gjøre mye morsomt med penger, og noen ganger kan det til og med gå litt over budsjettets grenser. En kasse øl kan by på både gleder og sorger, og en politimann er ikke alltid et like velkomment syn når du har det hyggelig og vil være i fred. Det er en artig sammensetning av ulike symboler på Funny Money, som kan assosieres med både det positive og det negative med penger. Du møter også på sjefen selv, som er i det gavmilde hjørnet.

Grafikken er enkelt laget til, samtidig som humor og underholdning kommer godt fram gjennom de ulike symbolene som spinnes fram. Selve skjermbildet er farget i en mørk rød farge, og det kan se ut som det er kommet noen kulehull litt på avveie her og der. Hjulene spinner over skjermbildet, og er rammet inn i en gul ramme, mens de ulike symbolene spinnes over en hvit overflate. Det gjør at de enkle og underholdende symbolene kommer godt og tydelig fram på automaten.

Gevinstlinjer og innsats

Funny Money er en enkel og grei spilleautomat med 25 gevinstlinjer. Disse ligger som fargede klosser på hver side av spillets hjul. Du kan prøve automaten i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger. Det er en toppgevinst på 800 mynter, men fortvil ikke – denne kan nemlig økes når sjefen selv kommer valsende over spillets hjul med sine ni velfylte sekker med penger.

Det er en RTP på 93,33 % på automaten, og dette er ikke den beste RTP-en du finner på markedet, men gevinster er gevinster uansett. Du sitter typisk igjen med 93,33 % av det du satser på automaten over tid, i form av gevinster. Variansen på automaten er middels. Den vil gi deg jevnt med gevinster, selv om de varierer litt i størrelse.

Symboler som relateres til penger

Det er mange artige og gode symboler på Funny Money, og disse kan assosieres med både det gode og litt mindre positive når det gjelder penger og forbruk. Dagens avis og frokosttallerken med bacon og bønner, samt bunken med sedler og flagget, er de symbolene som inneholder den laveste myntverdien på automaten. Ølkassene og den sprengte safen inneholder noen flere mynter når du får tre eller flere like av disse.

Kofferten og den røde gir høyere gevinster, mens politimannen og den lekre kvinnen er de symbolene som gir de høyeste utbetalingene. Får du tre eller flere like av damen kan du se fram til en ganske stor gevinst på automaten. For å vinne de ulike symbolene sine verdier må du minst ha tre like. Får du fire eller fem like får du enda flere mynter.

Bonusfunksjoner

Møt sjefen med pengesekken og ta en tur på nattklubben for gratisspinn.

Selv om Funny Money er en enkel spilleautomat, så er det også en ganske kul spilleautomat. Det er ulike og gode bonusfunksjoner på spilleautomaten, som ikke bare kan øke verdien på gevinstene dine, men de er underholdende animert i tillegg. Sjefen selv er wild-symbol, fungerer som joker og kan erstatte andre symboler, bortsett fra scatter-symbolet.

På hjul to, tre og fire fungerer bossen som wild-symbol. Samtidig kan han dukke opp på disse hjulene i andre ærender også. Kommer han på alle tre hjulene samtidig, legger han fram ni sekker med penger, og du skal velge deg ut fire av disse. Du beholder de verdiene som sekkene du velger inneholder.

Scatter-symbolet er inngangsdøren til nattklubben. Tre like symboler under et spinn vil gi deg ti gratisspinn. Gratisspinn kan du vinner flere ganger. Symbolet kan også gi deg myntgevinster på egen hånd. Det er litt som skjer når du begynner å spinne hjulene på Funny Money, og du kommer til å ha det morsomt når de ulike symbolene dukker fram med gevinster og funksjoner.

Sammendrag

Funny Money er en klassisk og morsom spilleautomat som kommer fra spilleverandøren NextGen Gaming. Temaet er en gøyal kombinasjon av penger og forbruk, og mye kan assosieres til både det positive og det negative med penger. Du står nesten litt fritt fram til å tolke selv. Grafikken er i hvert fall godt laget til, og de ulike symbolene byr på underholdende grafikk.

Selv om Funny Money er en enkel spilleautomat, er det noen artige animerte symboler som dukker opp mens du spiller. Det er også noen gode bonusfunksjoner som både wild-symboler, scatter-symboler med gratisspinn, og sjefen selv som legger ut sekker med penger på spillets hjul som du kan velge deg ut. Prøv Funny Money, og spinn fram god underholdning med artige symboler og gode funksjoner.

June 2021
M T W T F S S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30