Doctor Love er en morsom videoautomat fra Microgaming. Med fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer – der du kan velge hvor mange du skal spille på – er Doctor Love lett å komme i gang med. I tillegg til vanlige gevinster har den mulighet for gratisspinn og en egen funksjon for å gange gevinsten din hver gang du vinner et beløp. Videre skal vi gå gjennom Doctor Love i mer detalj. Les videre for mer informasjon om hvordan du får de store gevinstene.

Om Doctor Love

Som navnet tilsier, handler Doctor Love om en sjarmør av en doktor, og settingen er på et sykehus. Symbolene som dukker opp på spillets fem hjul er alt fra diverse målere og annet sykehusutstyr, i tillegg til blomster, ambulanser, piller og syke pasienter. Designet er kanskje ikke det aller mest moderne, men det er både enkelt, tydelig og gjennomført. Automaten passer nok aller best for deg som ikke setter så høye krav til grafikk og animasjoner, og som er fornøyd med grunnleggende bonusfunksjoner.

Doctor Love har også noen nokså tradisjonelle bonusfunksjoner, i form av scatter-symboler som gir deg runder med gratisspinn, og i tillegg selveste Doctor Love som kan gi deg skikkelig store gevinster på opptil mange tusen ganger innsatsen, dersom han dukker opp. I tillegg kommer selvfølgelig muligheten å gange gevinster med 2x eller 4x, som vi kommer tilbake til i detalj litt senere. Samlet tilbyr Doctor Love en solid pakke med funksjoner, men kanskje ikke de aller mest innovative og spennende på markedet.

Innsatser, gevinstlinjer og gevinster

Du bestemmer innsatsen enkelt på Doctor Love, med pluss- og minusknapper ved siden av innsatsen. Husk også at du kan velge hvor mange gevinstlinjer du skal spille på – fra 1 til alle 20. Samlet innsats per spill blir da selvfølgelig innsats per gevinstlinje ganget med hvor mange gevinstlinjer du spiller på. Her er det mulig å spille for både lave og store beløp.

Doctor Love har en RTP (Return To Player) på 95 %, som indikerer hvor mye av innsatsen som statistisk sett betales ut til spillere i hver runde. Dette er ganske gjennomsnittlig for videoautomater, og det finnes automater med både lavere og høyere RTP. Maks utbetaling hvis du virkelig treffer jackpoten er 5 000 ganger innsatsen. Det kan det selvfølgelig bli en god del penger av.

Symboler fra legens hverdag

Da skal vi se på symbolene i Doctor Love mer i detalj. Det er som nevnt symboler med sykehus-tema gjennom hele spillet, fra A til Å. Her er det ingen klassiske bokstaver eller spillekort-symboler. Av de vanlige symbolene er det spesielt sykepleieren det kan være greit å følge med på, hun kan nemlig gi opptil 1 500 ganger innsatsen hvis du får fem av samme symbol.

Neste på listen er pasienten som kan gi opptil 750 ganger innsatsen hvis du er heldig og får fem like på hjulene. De andre symbolene, som for eksempel ambulansen, bamsen og så videre, gir ikke noe særlig utbetaling – med maksimalt noen hundre ganger innsatsen. I tillegg til disse symbolene kommer wild-symboler og selve Doctor Love og «Love Meter», som er symbolene for gratisspinn.

Bonusfunksjoner

Doctor Love har noen enkle bonusfunksjoner som vi skal se nærmere på nå. Vi begynner med gratisspinn som du kan få med såkalte scatter-symboler, og symbolet «Love Meter».

Hvis du får tre «Love Meter» vil du få ti gratisspinn, fire «Love Meter» gir 15 gratisspinn og fem «Love Meter» gir hele 20 gratisspinn. Husk at Doctor Love selv er wild-symbol for alle andre symboler enn Love Meter, og kan erstatte dem slik at du lettere vinner gevinst om du mangler et symbol.

Når du er vel i gang med gratisspinn, kan du også få flere gratisspinn underveis i funksjonen, og alle gevinster du får i en runde med gratisspinn vil tredobles. Med litt flaks kan du få store gevinster med gratisspinn, og her kan også Doctor Love komme fram og gi mange ganger innsatsen tilbake.

En annen bonusmulighet som finnes på Doctor Love, er en egen gamble-knapp som kan benyttes for å doble eller firedoble eventuelle gevinster. Det er helt enkelt bare å trykke på denne knappen og gjette på om det blir enten et sort eller rødt kort, eller hvilket av de fire ulike kortene det blir.

Oppsummering

Doctor Love er en morsom videoautomat som er verdt å bruke litt tid på. Microgaming lager mange solide spilleautomater og denne er ikke noe unntak. Den begynner kanskje å bli litt vel enkel, sammenlignet med noen av de mer moderne automatene. Men den bør absolutt prøves hvis du vil ha en enkel og fleksibel automat med mulighet å velge hvor mange gevinstlinjer du skal spille på. Noe annet som utmerker Doctor Love, er den egne gamble-knappen som du kan doble og firedoble gevinster med – dette er ikke så vanlig blant andre automater. Her er det bare å prøve seg på noen runder med Doctor Love og se om doktoren er i godt humør og vil spre litt kjærlighet rundt seg, og kanskje til og med noen ordentlig store gevinster!

June 2021
M T W T F S S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30