Creature from the Black Lagoon er kanskje ikke en kjent film for deg, dersom du ikke er en stor fan av skrekkfilmer. Vi hadde faktisk ikke hørt om filmen fra før av. Men vi kan ikke si imot at filmen har hatt stor innflytelse i filmverdenen, og nå også i spillverdenen. Dette monsteret av en automat fra NetEnt har definitivt kommet for å bli.

I svart-hvitt-filmen fra 1954 møtte vi på et fryktelig vesen som stjeler kvinner og gjemmer dem på bunnen av innsjøen. Dette vesenet som er halvt menneske / halvt fisk vil du også møte på i spillet. Men hvis vi var deg ville ikke vi vært redde for han. Møter du på denne avskyelige fyren betyr det nemlig at du har havnet i spillets bonusrunde og kan dra fra innsjøen med ekstra gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

På denne automaten blir du møtt av tre rader, fem hjul og 20 gevinstlinjer å spille på. Husk på at det ikke kun er disse gevinstlinjene du kan vinne gevinster på, men også på de mange bonusfunksjonene. Du kan spille på hver gevinstlinje med mellom 1 og 10 mynter. Myntenes verdier kan settes fra 0,01 opptil 0,5. Husk at spill fra NetEnt alltid kommer med en gratis demoversjon.

Nifst tema

Når hele automaten er basert på en filmklassiker er det ikke så vanskelig å designe et bra tema og design. Men NetEnt har allikevel stått på og produsert et kult design til automaten. Her har vi et mørkt og mystisk design som står i stil til filmen. Musikken i bakgrunnen er også ganske passende for når monsteret kommer for å ta deg. Grafikken og animasjonene her kan ikke klages på.

Bonusfunksjoner

Creature from the Black Lagoon har mange gode funksjoner, og de er også tilgjengelig på mobil og nettbrett. Spillere kan her vinne en jackpot på 750 mynter per runde. Spillet kommer med en volatility som regnes som høy. Det betyr at du kan forvente deg høyere gevinster, men de vil ikke dukke opp like ofte. Returprosenten ligger på ca. 96,5 % noe som ikke er altfor galt.

Symbolene i spillet er godt designet og lette å like. Vi liker også myntene de betaler ut. Du vil få utbetalt mest hvis du redder damen Kay. Da vil du få utbetalt 750 mynter for fem like. Deretter følger resten av symbolene med mennesker avbildet. Resten av symbolene er kameraet, kniven, oksygentanken og kikkertene utbetaler litt mindre. Infoboksen har mye info om symbolene, deres verdier og gevinstlinjene.

Bonusfunksjoner

Wild-symboler kan vi se på nesten alle spilleautomater. Men vanligvis gjør ikke spillene så mye ut av disse symbolene. I Creature from the Black Lagoon har derimot wild-symbolet en kul ekstra funksjon. Det blir på hjulet i en ekstra gratis runde. Symbolet er også en viktig del av bonusspillet. Dette interaktive bonusspillet vil starte dersom du får tre, fire eller fem gratisspinn-symboler hvor som helst på hjulene.

Avhengig av hvor mange gratisspinn-symboler du fikk, vil du få opptil 20 gratisspinn. Etter en introfilm hvor Kay blir kidnappet av monsteret blir du kastet inn i spillet for å redde henne. I hver runde kan det dukke opp en målskive på hjulene, og da kan du skyte på monsteret. Du kan se helse-måleren hans ved siden av hjulene, akkurat som i et ordentlig skytespill.

Avhengig av hvor mange ganger du klarer å treffe monsteret, kan du få ekstra bonuser. Fra første treff vil wild-symbolene bli mer og mer kraftfulle og bli på hjulene en ekstra runde. Får du ni treff på monsteret får du ti ekstra gratisspinn og wild-symboler som sprer seg overalt. Vi kan ikke komme på noen andre spilleautomater som har bonuser eller en bonusrunde som ligner på denne!

Fordeler

Creature from the Black Lagoon er en spilleautomat som skiller seg ut fra mengden. Her finner du et mørkere og et litt mer mystisk design en hva vi vanligvis ser på spilleautomater. Selvfølgelig er også bonusrundene på automaten noe vi må skryte stort av. Vi digger de mange gratisspinnene, wild-symbolene, og at vi føler at vi kjemper mot det store beistet med våre egne hender.

  • Skiller seg ut fra mengden
  • Unike bonusrunder
  • Ganske høy RTP

Ulemper

Denne spilleautomaten er designet med en volatilitet som er høy. Dersom du spiller for store gevinster er dette da spillet for deg. Liker du mer å spille med små budsjett, som de fleste spillere gjør for underholdning, vil ikke spillet passe din stil. Det blir også da uvisst hvor ofte du får muligheten til å spille det morsomme bonusspillet NetEnt lokker spillere til automaten med.

Oppsummering

Creature from the Black Lagoon fra NetEnt er mer enn en spilleautomat basert på en gammel film. Denne spilleautomaten kommer med et originalt og inspirerende design, og et av de kuleste bonusspillene vi har sett. Er du lei av spilleautomater med glitrende symboler og søte illustrasjoner, blir dette et friskt pust og et godt valg for deg. Bare pass deg for monsteret, og alle gevinstene hans

June 2021
M T W T F S S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30