Bruce Lee er en enestående spilleautomat inspirert av den største kampsportutøveren noensinne. At de er tilhengere av utøveren legger ikke Williams Interactive skjul på i fremstillingen av automaten. Spillet inkluderer et usedvanlig layout på 5 hjul og fra 2 til 4 rader som vil få spillerne nysgjerrig. Denne spilleautomaten er volatil; med hjelp av Bruce Lee vil du fort kunne komme ut av slaget om gevinster som en ekstraordinær vinner.

Gevinstene på Bruce Lee vil er i en klasse for seg selv og har forført mange spillere opp igjennom årene kun på grunn av dette. Om du liker estetikken til filmene Bruce Lee tok del i eller kanskje eldre kampsportspill vil du føle deg som hjemme. Bruce Lee er en spilleautomat med et mål, og målet om å hedre Bruce Lee ved en unik spilleautomat har WMS klart med glans.

Innsatslinjer og innsatsmuligheter

Bruce Lee inkluderer hele 60 gevinstlinjer, noe de aller fleste spilleautomater ikke takler. Dette er mulig på grunn av spilleautomatens makeløse layout, hvor innsatslinjene virkelig er kreativt lagt opp. Spillet lar deg satse 0.30 euro som et minimum og 60.00 euro som maks innsats. På grunn av dette passer Bruce Lee for både storspillere og de med et budsjett, noe som er heldig da maks gevinsten er på over 2 millioner kroner.

Tema

Denne spilleautomaten vil for mange virke utdatert, men med tanke på filmene og skuespilleren selv vil atmosfæren være midt i blinken. Her vil musikk og lydeffekter sammen med spillets design dra deg tilbake til eksotiske Kina i en passende tidsånd. Dette vil for mange være en skuffelse; grafikken på grunn av spillets lanseringsdato på mange vil virke utdatert, selv om det like greit kunne vært spillets design med viten og vilje.

Spilleautomatens funksjoner

Bruce Lee hopper langt over standardsymboler som tall og bokstaver, hvor de heller inkluderer symboler relatert til Bruce Lee og de ikoniske filmene. Fra de symbolene som er verdt mest til de som er verdt minst er de som følger: Bruce Lee som spillets Wild-symbol, en Bruce Lee logo, Bruce Lee, en drage, en gullhatt, en lykkebringende mynt, en skriftrull, en vase, «nunchucks», en kastestjerne, et sai-våpen og til en slutt kastekniv.

Som nevnt har spillet et kreativt layout, og tilbyr noen du kun har sett på et fåtall andre WMS-spilleautomater. Bruce Lee sitt layout inkluderer nemlig 4 rader på hjulene 3, 4 og 5, mens hjul 1 og 2 kun har 2 rader. I forhold til en normal spilleautomat fører dette til tapet på én rute, men med 60 innsatslinjer og gode bonuser er ikke dette problematisk. Spillets RTP er på 96,04 %.

Tøffe bonusfunksjoner

Spillets bonusfunksjoner inkluderer scatter-symboler, gratisspinn og wild-symboler med ulike funksjoner. Spillets wild-symbol er et Bruce Lee-portrett med noen kinesiske bokstaver i bakgrunnen og er nært koblet spillets scatter-symbol. Scatter-symbolene kommer i form av kister, hvor hvis du lander 3 av disse tilsammen på hjul 3, 4 og 5 vil gi deg store belønninger – helst i kombinasjon med 4 matchende symboler på hjul 1 og 2 slik at det lille rutenettet blir fylt.

Om du kombinerer et fylt rutenett på hjul 1 og 2 samt 3 kister på hjul 3, 4 og 5 vil du få spillets største og beste bonus på hele 20 gratisspinn, garanterte wild-symbol per spinn i tillegg til fryste symboler. Her er gevinstpotensialet og potensialet for en stor gevinst enorm. Om du kun får 4 like symboler på de første hjulene vil du likevel få fryste symboler og 5 gratisspinn.

Den bonusen du oftest vil møte på er resultatet av tre kister tilsammen på hjul 3, 4 og 5 som fører til et garantert wild-symbol og én utvidet wild per 5 gratisspinn. Bare her er gevinstpotensialet stort – selv om du må være ganske heldig. På grunn av spillets volatile natur er det lurt å stålsette seg slik at du ikke blir skuffet om du ikke alltid er like heldig.

Fordeler

Dette er en spilleautomat som blant spilleautomater blitt regnet som like legendarisk som Bruce Lee selv. Spilleautomaten er som nevnt volatil, og er et av kjennetegnene mange vil finne gledelig. Spillets utseende og atmosfære vil for mange være noe som trekker ned, men alt i alt er dette noe spillere setter pris på eller forstår. Spillmekanikken er interessant mye på grunn av spillets layout, hvor gevinster og bonuser også er herlige.

  • Volatil og uforutsigbar spilleautomat
  • Design som for mange er tidløst – vel gjennomført og passende Bruce Lee
  • Spennende bonuser
  • Interessant layout

Ulemper

I bunn og grunn er det ikke mye som trekker ned på denne spilleautomaten, hvor personlig preferanse vil ha mye å si. For mange vil spillets design virke utdatert på grunn av spilleautomatens alder, over 6 år gammelt den dag i dag. Et annet element mange vil kunne klage på er spillets volatile natur som for noen vil føre til at gevinster og bonuser ikke treffes så ofte som du ønsker.

Sammendrag

Bruce Lee er en fantastisk spilleautomat som ikke er redd for å være seg selv. På mange måter gir den ny betydning til Bruce Lee sin ikoniske mening; det finnes ingen grenser, kun platå. Bruce Lee er en polariserende spilleautomat som fortjener mye mer enn ett forsøk, da det ofte vil ta litt tid før den blir verdsatt. Bruce Lee gjør virkelig det han kan best på best mulig måte.

June 2021
M T W T F S S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30