Gjør deg klar for å innta viltre kampscener i ekte romersk stil på spilleautomaten 300 Shields. Dette er en underholdende og spennende videoautomat som er produsert av spillutvikleren NextGen Gaming. Automaten ble gitt ut i 2014, noen år senere enn kampene du skal ut i. Det kan gå så heftig for seg i dette spillet, at hjulene blir bloddryppende med symboler og gevinster. Automaten har fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer. 300 skjold dukker også opp, i form av en god og solid multiplikator.

Om 300 Shields

Handlingen er lagt tilbake til Romerrikets tid, og du befinner deg på langstrakte marker hvor fienden ligger klar til angrep. Vern deg med ditt skjold, og gjør klart ditt sverd. Det er ikke småtteri som venter deg når du begynner å spinne hjulene på 300 Shields. Grafikken er godt laget til med ulike animerte effekter som virkelig skaper spenning når du møter motstanderne dine. Du får hjelp av både wild- og scatter-symboler, og du blir til og med tatt med til en slagmark hvor du kan vinne bra med gevinster.

Om du er usikker på om du er klar for den romerske slagmarken, kan du prøve noen runder gratis på automaten før du begynner å spille for egne penger. De ulike våpnene som du trenger for å vinne kampene ligger klare blant de forskjellige symbolene som spinnes fram. Det er både kniver, sverd, piler, og til og med skip om du skulle trenge en fluktplan. 300 Shields inneholder et ryddig og oversiktlig design, og er enkel å forholde seg til, selv om det kan gå heftig for seg.

Gevinstlinjer og innsats

300 Shields er en klassisk og god spilleautomat som også har tradisjonelle gevinstlinjer. Hjulene er lagt over en steintavle, og på hver side ser du fargede firkanter som representerer gevinstlinjene. Myntinnsatsen er én mynt per gevinstlinje, og myntstørrelsen justeres fra 0,02 til 5. Det er en toppgevinst på 300 000 mynter som ligger klare og venter på sin seierherre, så her gjelder det å være beredt!

Det er en RTP på 95,3 % på denne spilleautomaten, noe som tilsier at mer enn 95 % av det du satser, over tid vil bli betalt tilbake i form av gevinster. Det er også høy varians på automaten, noe som betyr at det kan ta tid mellom spinn med gevinster. Når gevinstene derimot kommer, er de til gjengjeld ganske høye, så de er verdt å vente på.

Symboler

Du blir med tilbake til det gamle Hellas når du begynner å spinne på 300 Shields. Det betyr at du vil se ulike symboler fra denne tidsepoken, og ikke minst ulike våpen som du trenger for å bekjempe fienden på slagmarken. Tall og bokstaver kommer i ulike farger med krigersk stil. Det er til og med piler festet fast i noen av dem, etter en real omgang på marken.

Du finner ulike våpen som inneholder flere mynter enn tall og bokstaver, men skipet og den hardbarkede soldaten vil gi deg flest mynter i potten når du får tre eller flere av disse under en runde. Det er også et par bonussymboler som vil gi deg mynter, i tillegg til at de fungerer som bonussymboler. Alle symbolene er flott laget til med lyse farger og gode romerske detaljer.

Bonusfunksjoner

På 300 Shields vil du finne flere spennende bonusfunksjoner, noe vi nå skal se nærmere på.

Det er 10 ulike symboler som inneholder myntgevinster på 300 Shields. Du må ha tre eller flere like under et spinn for å vinne verdiene symbolene representerer. Med så mange symboler fordelt på 15 ruter, blir det fort noen like symboler. Det er også ulike bonusfunksjoner som kan øke verdien på gevinstene dine.

Wild-symbolet er en kampklar kriger. Dette symbolet fungerer som joker og kan erstatte alle symboler, bortsett fra scatter-symbolet. Symbolet kan også gi vinnende kombinasjoner, og inneholder ganske mange mynter. Skjoldet er scatter-symbolet, og vil gi deg gratisspinn. Du begynner med fem gratisspinn når du får tre like skjold, og du skal samle inn skjold til neste heftige kamp under gratisspinnene.

Når du har klart å samle inn 12 skjold under gratisspinnene dine, vinner du en multiplikator på 300 ganger gevinstene dine. Så her gjelder det bare å samle inn etter aller beste evne, og spinne inn gevinster og multiplikatorer slik at du kan gå ut av kampmarkene på 300 Shields med både stolthet og en stor gevinst i behold.

Sammendrag

300 Shields er en underholdende spilleautomat som byr på både action og spenning under spinnene. Automaten kommer fra spillprodusenten NextGen Gaming, og fører deg ut på de romerske krigsmarker. Grafikken er flott laget til, med gode detaljer og illustrasjoner. Det er derfor ingen tvil om hvor du er, eller hva som er handlingen på automaten. De ulike symbolene er både våpen og skip.

Når du skal ut i kamp trener du både godt med redskap og mot, og med de gode bonusfunksjonene kommer motet fort på plass. Det er både wild-symboler og scatter-symboler med gratisspinn på automaten. Under gratisspinn får du mulighet til å samle inn skjold, og klarer du å samle inn 12 stykker får du en herlig multiplikator på 300 x, som øker gevinsten din!

June 2021
M T W T F S S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30